Ingemarsdotter frö i söta burkar Om oss

Ingemarsdotter är född ur lust och passion för trädgård och odling och växer genom den dröm jag delar med många andra; att få så, skörda och njuta av att se växterna växa, blommorna blomma och att ständigt söka information och inspiration från likasinnade. 

Jag startade företaget med drömmen om att få fler att våga odla och få uppleva det jag upplever.  Jag har, som alla, vänner och bekanta som inte odlar och som jag tror skulle bli lika förundrade och trädgårdstokig som jag om de bara vågade sig på att prova och får liiite vägledning. Egentligen behövs bara en inköpslista. Det är inte mycket svårare än så (att så). 

Företaget ägs av mig och jag har odlat på hobbynivå i många år, lärt mig på vägen och framför allt gjort alla misstag man kan göra i en trädgård. Som sann entusiast ger man inte upp utan gör om och om tills det blir som man tänkt. Jag är inget undantag men jag tror att chansen är större att bli fast om man får lättodlade fröer och enkla instruktioner. Det är min mission!

 Genom att bara välja lättodlade fröer som inte kräver förodling, övervakniing, specialnäring och exakta odlingsdatum tror jag att alla kan odla med lyckat resultat. Därför är de fröer som finns i butiken uteslutande sådana som det inte går att misslyckas med. I år är året då alla, som vill, kan odla utan att lägga ner en förmögenhet, få gråa hår och ändå till slut tänka att "det inte var något för för mig", 

Om du har lite jord i en rabatt, pallkrage eller kruka kan du i uppleva den stora stora glädjen att ha en blommande liten (eller stor) yta att titta på och njuta av. Det vet jag, för jag har odlat de frön som finns i butiken och även fått mina vänner att testa och de har fått fantastiskt resultat med minimal insats! 

Jag är säker på att alla kan odla sommarblommor. Kan min skeptiska men ändå positiva kompis Jennie "jag kan väl prova en gång" Karlsson lyckas så kan alla!

Odla livet! 

Pernilla Ingemarsdotter